orig_szintervezo.jpg


Az esztergomi üzletünkben több professzionális színkeverő gép is található, amelynek segítségével több száz különböző szín kikeverése lehetséges. Számos termék esetében nem csak a webáruházban megvásárolható – a gyártó által előre kikevert – színeket választhatják a vásárlók a környezetük szebbé varázsolása során. A szinkártyák segítségével kiválasztott színek, többek között beltéri falfestékek, homlokzatfestékek, vékonyvakolatok és zománcok esetében is elérhetőek.Ha nem találja meg az előre kevert színek között az Ön ízlésének leginkább megfelelőt, akkor a színtervező segítségével kiválaszthatja az Önnek legjobban tetsző színeket.

 

A saját színtervező programunk jelenleg folyamatban van, ezért az alábbi oldalakon javasoljuk a színeket kiválasztani:

01420x280px3dplus.jpg

A Trilak színtervező programja itt érhető el

 

A Caparol színei pedig alább érhetőek el:

 

Caparol 3D plus

Caparol 3D

 

Sajnos árakat nem tudunk feltüntetni, mert az a kiválasztott színtől függ. Ezért a szín pontos kódja ismeretében kérhet árajánlatot, illetve kérem írja le azt is milyen célra keres festéket (vékonyvakolat, beltéri falfesték, homlokzatfesték, zománc, stb.)


Az ajánlatot az info@festekexpressz.hu címen várjuk, vagy a kontakt menüpont alatt található kapcsolatfelvétel ablakban is elküldheti üzenetét.


A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!