orig_rolunk.png

 
A nehéz gazdasági helyzet ellenére az emberek keresik az igényes megoldásokat a lakásuk, házuk felújítása során, nálunk széles árukészletből választhatják ki a megfelelő festéket, bármilyen felületre szeretnének is festeni. Speciális igények esetén is tudunk segíteni, a penészes, szennyezett, repedezett falra is van megoldás, de oldószermentes,környezetbarát termékeket is találhat nálunk. 

Anyacégünk a SZIN-KER Kft. már több mint 20 éve szolgálja ki az elégedett vásárlókat. Az elmúlt 24 évben a SZIN-KER Kft. alkalmazottai sok éves tapasztalatot szereztek festékek és bevonóanyagok és egyéb építőanyagok gyártásában, kis- és nagykereskedelmében, valamint kivitelező részlegünknek köszönhetően ezen anyagok felhasználásában is. Ennek a felhalmozott tudásnak köszönhetően minden esetben megtaláljuk vásárlóink számára a lehető legjobb megoldást.


A webáruházak jelenleg nagy népszerűségnek örvendenek, egyre több ember intézi vásárlásait az interneten keresztül. Ennek számos előnye van, festékáruház dolgozói is rendszeresen vásárolnak internetes portálokon, és a pozitív tapasztalatok illetve az egyre népszerűbb vásárlási forma miatt úgy döntöttünk mi is létrehozzuk a saját online üzletünket. 
 
Az online festékboltot az Ön kényelme érdekében hoztuk létre. Otthonából intézheti a rendelését, amit a lehető legrövidebb időn belül kedvezményen áron házhozszállítunk Önnek, az ország bármely területére. Miért érdemes a festekexpressz.hu oldalon vásárolnia?

- Nincs sorbanállás, nem kell a termék házhozszállításáról gondoskodnia

- A terméket elég utólag kifizetnie, ha a futár a rendelését sérülésmentesen és hiánytalanul házhozszállította

- Rendkívül kedvező áron kínáljuk a termékeinket, és folyamatos akciókkal várjuk vásárlóinkat

- Nagy raktárkészlettel rendelkezünk, így gyorsan házhoz érkezik a megrendelt termék

-A festékboltunk szakértője segít a megfelelő termék kiválasztásában


Üdvözlettel: a festekexpressz.hu csapata  Cégadatok:
Cégnév: SZIN-KER Építő Kft.
Szolgáltató székhelye: 1106 Budapest, Tarkarét utca 2.
Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 01-09-188935
Adószám: 24916710-2-42    Kapcsolattartó:
Rácz Balázs
E-mail: info@festekexpressz.hu